_Good Things

Refurbishment of premises for use as a restaurant with hardly any natural light.

Location:

Center of Barcelona.

The room was narrow and deep, with a single, narrow entrance of light at themain entrance.

The restaurant was located right in the centre of a city with a lot of hustle and bustle in the streets. This was used as an opportunity to invite the passer-by to stop for a break and enjoy a smoothie and a snack.

We therefore had to turn the premises into an oasis and we chose the colour white as an eye-catcher for the passer-by.

We wanted their eyes to be attracted and caught by the light of this  colour and to escape from the greyness of the buildings, the road and the smoke of the traffic.

The way to the back of the premises was a single space compartmentalised by wooden props, the other big attraction.